Sustinerea tinerilor profesionisti – formare in sanatatea mentala

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania (ACPOR) a initiat un proiect pentru sustinerea formarii continue a tinerilor profesionisti din domeniul sanatatii mentale. Proiectul se aliniaza cu misiunea ACPOR de a creste calitatea serviciilor de sanatate mintala disponibile comunitatii.

In cadrul proiectului, ACPOR organizeaza in martie 2020 doua cursuri de formare in psihoterapie pentru depresie si anxietate prin metode online, cursuri acreditate CPR (18 si 24 de credite). Cu sprijinul Betfair Romania Development50 de tineri profesionisti din toata tara vor beneficia de 50% reducere din costul cursurilor.

Sunt eligibili sa beneficieze de acoperirea a 50% a cheltuielilor de curs studentii de masterat in psihologie clinica, consiliere psihologica sau psihoterapie, din toata tara, sau absolventi care au obtinut diploma de masterat in aceste domenii in ultimii trei ani: 2017, 2018, 2019.

Informatii despre cursuri (organizare, beneficii, inscriere) se gasesc aici:

https://www.acpor.ro/curs-tineri-profesionisti-sanatate-mentala/

Curs TERAPIA DEPRESIEI ÎN SECOLUL 21 (18 credite)
Curs TERAPIA ANXIETĂȚII ÎN SECOLUL 21 (24 credite)

Cursurile ACPOR sunt sustinute de traineri profesionisti, practicieni cu experienta in psihoterapie si cercetare in domeniul e-mental health:

  • Dr. Mircea Miclea – psiholog principal, psihoterapeut, prof. univ. UBB Cluj
  • Dr. Amalia Ciuca – psiholog, psihoterapeut, cercetător
  • Liviu Crișan – psiholog, psihoterapeut, cercetător


Proiectul este sponsorizat de Betfair Romania Development printr-o finantare care faciliteaza accesul tinerilor profesionisti la cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania.


In anul 2020 ACPOR va lansa o campanie de constientizare pentru publicul larg despre problemele de sanatate mentala si solutii pentru persoanele afectate si pentru apartinatori. Campania se va desfasoara in mediul online, in social media si pe site-ul ACPOR. Multumim sprijinului oferit de Betfair Romania Development pentru sponsorizarea oferita si pentru campanie si interesul de a promova serviciile de sanatate mentala in Romania.