Fortech & ACPOR pentru sănătate mintală

Fortech susține Asociația de Consiliere și Psihoterapie Online din România (ACPOR) în oferirea de cursuri de formare continuă, acreditate CPR, tinerilor profesioniști, printr-un proiect aliniat misiunii de a crește calitatea serviciilor de sănătate mintală disponibile comunității.

ACPOR organizează două cursuri de formare în utilizarea DEPRETER și PAXonline – platforme online dedicate terapiei științifice a depresiei și burnout-ului, respectiv anxietății. Cursurile sunt acreditate de către Colegiul Psihologilor din România și se vor desfășura în perioada Decembrie 2023 – Februarie 2024.

Cu sprijinul Fortech, 35 de tineri profesioniști din toată țara vor beneficia de 80% reducere din costul cursurilor. Sunt eligibile să beneficieze de acoperirea a 80% din tariful cursurilor persoanele din întreaga țară, care au obținut drept de liberă practică în psihologie clinică, consiliere psihologică sau psihoterapie în ultimii 5 ani – 2019, 2020, 2021, 2022, 2023.

De asemenea, prin acest proiect, 35 de persoane care se confruntă cu probleme de anxietate, burnout sau depresie vor beneficia de servicii gratuite de e-mental health (evaluare și consiliere psihologică oferite prin intermediul platformelor).

Informații pentru tinerii profesioniști interesați de aceste cursuri se găsesc în pagina:

Cursuri pentru tineri profesioniști: Licențiere DEPRETER și PAXONLINE (acreditat CPR)

consultați pagina de curs pentru informații despre organizare, beneficii, modul de înscriere